landing-page_header_it_01.jpg

itSMF-konferansen er en fagtung konferanse og årets tema er „IT is forever“.  Som leverandør av Service Management Software er TOPdesk selvsagt representert. Vi står på stand gjennom hele konferansen, så book gjerne et møte med oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for nærmere avtale!

Møter og stand

IT Service Management Forum (itSMF) er en verdensomspennende, internasjonalt anerkjent, frittstående organisasjon som arbeider for å fremme IT Service Management. 6.-8.mars 2017 avholdes deres årlige konferanse på Gardermoen. Dette er en arena for erfaringsutveksling mellom brukere og en møteplass for brukere og leverandører av utstyr og tjenester knyttet til IT Service Management.

Du finner TOPdesk på standplass B3 gjennom hele konferansen - vi er tilgjenglig for spørsmål, samtaler og/eller en kort visning av vårt program.

I fjor åpnet vi for muligheten til å booke møter i forkant av konferansen. Vi gjentar suksessen i år. Ønsker du en litt grundigere gjennomgang av hva vi kan tilby, eller at vi forbereder noe spesifikt for deg, er du derfor velkommen til å booke et møte med oss.

Vi ses!

itsmf Norge.jpg

 

I TOPdesk er vi opptatt av «best practice» når vi utvikler programvaren vår for å sikre et solid, brukervennlig og kundefokusert verktøy. Test ut hva TOPdesk har å tilby.

Prøv demo

placeholder.jpg