<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/af578c3a18584b71b3aeccbd2f2165fd/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
landing-page_header_software_01.jpg

Application Manager Performance Day

Het einde van het jaar nadert en verschillende vragen voor het opleveren van rapportages stromen binnen. Om iedereen te hulp te schieten én van elkaar te leren, staat deze Application Manager Performance Day in het teken van rapporteren

Visualiseer jouw TOPdesk data

Heb je geen tijd om jouw TOPdesk verder uit te bouwen? Ontsnap aan de dagelijkse routine op het werk bij de TOPdesk Application Manager Performance Day. Tijdens deze dag ligt de focus op het visualiseren van jouw eigen vergaarde TOPdesk data. 

Gedurende de hele dag staan TOPdesk consultants ter beschikking om jou, indien nodig, weg te wijzen binnen rapportages, selecties en OData feed. Om het meest uit deze dag te halen, is het aangewezen om voorbereid te komen. Welke rapporten of inzichten wil je graag verwerven? 

Voor wie is deze dag bedoeld?

Deze dag is praktijkgericht met een hands-on aanpak. Ideaal voor applicatiebeheerders die verder willen evolueren in hun TOPdesk-omgeving met de focus op rapporteren.
 

Wanneer?

Op 28 november 2019 ben je welkom bij ons op kantoor.
Adres: Uitbreidingstraat 184, 2600 Berchem.

Praktisch

We starten de dag om 9u30 en sluiten om 17u00 af met een korte receptie.

Deelname aan de TOPdesk Application Manager Performance Day bedraagt 75 euro. Na jouw inschrijving zal je een factuur ontvangen. 

Inschrijven

Wat kan je verwachten?

 

Tijdens deze praktijkgerichte dag: 

  • kan je vragen stellen aan de consultants;
  • werk je in jouw TOPdesk-omgeving; 
  • nemen we de tijd om samen te kijken naar jouw rapportages; 
  • heb je de kans om bij te leren van andere TOPdesk-gebruikers.

Heb je interesse om deel te nemen aan de Application Manager Performance Day? Schrijf je dan snel in via het formulier!

placeholder.jpg