Header_TED.jpg

TOPdesk Experience Day: Digital Edition

Wil jij graag efficiënter werken, jouw dienstverlening verbeteren en eenvoudig incidenten registreren? Dan stellen wij jou graag onze gebruiksvriendelijke servicemanagement applicatie voor. Neem op 5 mei deel aan de TOPdesk Experience Day: Digital Edition. Tijdens dit online evenement krijg jij alle informatie over onze tool.

Kennismaking met TOPdesk

De kennismaking met TOPdesk staat centraal tijdens de TOPdesk Experience Day: Digital Edition. Eerst krijg je een korte voorstelling van TOPdesk, gevolgd door een demonstratie van onze software. Vervolgens deelt een TOPdesk-klant zijn ervaring met jou. 

Na de presentaties kan je kiezen tussen twee verschillende breakout sessies. Volg een korte voorstelling over "Enterprise Service Management" of "Meet de maturiteit van jouw organisatie". Stel in de chatfunctie al jouw vragen. Onze consultant beantwoordt deze graag voor jou.

Overzicht programma

14u00: Introductie en demonstratie TOPdesk + klantcase
Een TOPdesk-collega licht de meerwaarde van een Service Management Tool toe en welke rol TOPdesk hierin kan spelen. Daarna voglt een demonstratie. Tot slot deelt een TOPdesk-gebruiker zijn eerlijke visie met jou.

15u15: Breakout sessies:
Enterprise Service Management
Ontdek hoe TOPdesk inzetbaar is op iedere afdeling van jouw organisatie. Stel al jouw vragen aan onze consultant.

Meet de maturiteit van jouw organisatie
Hoe ver staat jouw bedrijf al op het vlak van service management? Kom tijdens deze sessie te weten hoe jij dit kan meten. Onze consultant beantwoordt al jouw vragen.

Praktisch

De TOPdesk Experience Day is helaas al voorbij. Wil je graag op de hoogte blijven voor een volgende editie? Laat dan zeker jouw gegevens achter!

Hou me op de hoogte

ted 15mm

Til uw dienstverlening naar een hoger niveau

De TOPdesk Experience Day is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe jij jouw dienstverlening een stap verder helpt. Luister op 5 mei naar het verhaal van TOPdesk over servicemanagement en de ervaringen van bedrijven die TOPdesk inzetten voor IT, Facility Managment en HR. De belangrijkste functionaliteiten van TOPdesk komen aan bod en je krijgt aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de brede toepasbaarheid van de software.

Dit is het moment om alles over servicemanagement en TOPdesk te weten te komen!

 

Wat kan ik verwachten van de TOPdesk Experience Day?

 

  • Inzicht in de mogelijkheden van TOPdesk 
  • De ervaringen van klanten met TOPdesk 
  • Je  weet onmiddellijk of TOPdesk ook in jouw organisatie past