<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/af578c3a18584b71b3aeccbd2f2165fd/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
kursusoversigt

Inline_action-sequence_DK-01 (1)

Dette kursus giver dig alle de faglige forudsætninger for at anvende og udvikle avanceret funktionalitet i TOPdesk med action sequences og trigge dem med hændelser.

Kurset er for dig, der ønsker praktisk erfaring med automatikker (action sequences). Du arbejder i TOPdesk til dagligt og ved, hvad handlinger og hændelser er, og hvordan de fungerer.

Læs mere om kurset

hubspot_landing_page_DK_ansvarligkursus

På dette kursus lærer du de generelle funktioner for ansvarlige i TOPdesk at kende, så du udnytter systemet optimalt og skaber størst mulig værdi for dine brugere og kunder.

Kurset er især relevant for dig, der har brug for en gennemgang af generelle operationer, systemopsætning og integration mellem moduler, eller som nyansat og har brug for et kickstart.

Læs mere om kurset

hubspot_landing_page_DK_avanceret_automatik

Dette kursus giver dig alle de faglige forudsætninger for at udvikle avanceret funktionalitet i TOPdesk med HTTP-requests og trigge dem med hændelser, der er relevant i din organisation.

Kurset er især relevant for dig, der vil skrive egne HTTP-requests istedet for at hypre en konsulen til opgaven, eller vil have inblik i de præcise muligheder og grænser, der gælder for HTTP-requests.

Læs mere om kurset

TOPdesk kursus

Bliv fortrolig med generelle indstillinger, organisatoriske filtre, personer og ansvarlige, services og formularer i relation til flows, import af data og forskellige database-operationer.

Kurset er især relevant for dig, der er TOPdesk-administrator eller har brug for en genopfriskning af de grundlæggende elementer som services, flows, vedligeholdelse af personer og meget mere.

Læs mere om kurset

hubspot_landing_page_DK_automatik_overblik_indsigt

På dette kursus vil du lære at opsætte avancerede mailflows, skabe det fulde overblik med filtreringer og rapporter, samt at oprette KPI’er, der giver et hurtigt overblik på dit dashboard.

Kurset er især relevant for dig, der vil lære eller genopfriske hvordan man opretter mails med bestemte informationer, automatisere indhold og afsendelse, filtreringer, rapporter og m.m.

Læs mere om kurset