landing-page-header-kursusoversigt.jpg

Hos TOPdesk holder vi løbende kurser, hvor du kan blive klogere på systemet og lære mere om, hvordan du anvender det optimalt. Nedenfor ser du vores aktuelle udbud af kurser, som afholdes både på Sjælland og i Jylland. De nærmere datoer og adresser findes under hvert enkelt kursus.

TOPdesk kursus

 

Bliv fortrolig med generelle indstillinger, organisatoriske filtre, personer og ansvarlige, services og formularer i relation til flows, import af data og forskellige database-operationer.

 Læs mere om kurset her

 

Lær at opsætte avancerede mailflows, skabe fuldt overblik med filtreringer og rapporter samt opsætte KPI’er og tilpassede dashboards.

Læs mere om kurset her

TOPdesk kursus
TOPdesk kursus

 

Lær de generelle funktioner for ansvarlige i TOPdesk at kende, så du udnytter systemet optimalt og skaber størst mulig værdi for brugerne og kunderne.

Læs mere om kurset her

 

Lær at opsætte avanceret automatik i TOPdesk med HTTP-requests, f.eks. automatisk ændring af status, sagstype eller ansvarlig under helt specifikke betingelser (hændelser).

Læs mere om kurset her

TOPdesk kursus

 

Vi er altid åbne for forslag, hvis du har idéer til fremtidige kurser. Skriv dine foreslag til info@topdesk.dk - hvem ved, om netop dit input er det, der får et nyt kursus til at se dagens lys?