forrester-webinar

 

Volgens een studie uitgevoerd door Forrester Consulting kunnen klanten die TOPdesk gebruiken het aantal aangemelde incidenten reduceren met 50%. Ook kunnen zij de efficiëntie van de servicedesk-processen met 35% verbeteren.

 

Het onderzoek

Forrester onderzocht de impact van onze software bij verschillende bedrijven die begonnen te werken met TOPdesk. De resultaten? De servicedesk wordt veel efficiënter en eindgebruikers meer en meer zelfredzaam met de TOPdesk selfserviceportal. Hier kunnen ze immers snel en gemakkelijk het antwoord op hun vragen vinden. Met de selfservice-oplossing van TOPdesk kunnen organisaties hun dienstverlening verbeteren en de werkdruk op de servicedesk verminderen. Dit alles resulteert in een snellere oplostijd van meldingen en een forse stijging van de klanttevredenheid.

Het rapport

De software van TOPdesk is flexibel en onze consultants helpen organisaties met de implementatie van de tool. Hierdoor is TOPdesk zeer efficiënt en wordt de investering terugverdiend in zes tot zeven maanden.

logo_forrester_6-columns.png 

Meer weten? Download hier het rapport. 

 

Total Economic Impact rapport

Bekijk het TEI webinar

Op 8 december gaf Sean McCormick van Forrester de resultaten van het onderzoek weer in een webinar. ook gaf hij meer achtergrondinformatie over de studie.

Bekijk de webinar opnieuw en ontdek hoe TOPdesk organisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren, en hun kosten en werkdruk te verminderen. De webinar is enkel beschikbaar in het engels.  

Bekijk het TEI webinar

forrester-webinar.png