landing-page_header_fm-campaign_general-facilities_03.jpg

Ontmoet TOPdesk op de vakbeurs Facilitair 2019

Geweldige klantervaringen zijn de sleutel tot de groei van elke organisatie. Heeft jouw organisatie de tools al in handen om de beste dienstverlening aan te bieden? Wij creëren geweldige klantervaringen met producten die toegankelijk zijn, eenvoudig in gebruik en makkelijk te integreren. Maar we helpen jou ook om je kennis te ontsluiten, zodat gebruikers zichzelf kunnen helpen. En bevorderen samenwerking tussen alle dienstverlenende afdelingen. We doen dit onder andere met ons FMIS TOPdesk.

Meer weten? Kom 23, 24 of 25 januari 2019 naar de vakbeurs Facilitair! Tijdens de vakbeurs Facilitair word je in één dag bijgepraat over alle ontwikkelingen in het facilitaire werkveld. Je vindt TOPdesk op stand C.26 en naast overheerlijke smoothies en frozen yoghurt, kun je ook in gesprek gaan met onze facilitaire experts.

Ga met ons in gesprek
Wil je in gesprek gaan met een accountmanager of consultant uit bijvoorbeeld het onderwijs, de overheid, zorg of misschien wel vanuit retail of industry? Of wil je in gesprek met een van onze Facility experts? Vraag dan een afspraak met ons aan tijdens de vakbeurs Facilitair.

Gratis toegang?
Gratis toegang tot de vakbeurs Facilitair? Registreer je dan nu via TOPdesk en maak kans op 1 van de 5 VIP-pakketten met o.a. een lunch, parkeerkaarten en een gratis spreekuur met een van onze experts over een onderwerp naar keuze.
Ja, ik wil gratis toegang

Workshop
Hoor jij tegenwoordig ook zo veel over de customer journey en dat je hier iets mee zou moeten doen? Kom dan op donderdag 24 januari naar de gratis workshop Customer Journey Mapping!

 

Ga het gesprek aan met een expert!

resources_customer_journey_01_preview

Workshop Customer Journey Mapping

Bied jouw medewerkers een wervelende start door het indiensttredingsproces in kaart te brengen met Customer Journey Mapping.

Voor het leveren van een ultieme klantbeleving mag de gehele klantreis geen geheimen voor jou hebben. In de workshop Customer Journey Mapping ervaar je hoe het opstellen van een Customer Journey kan helpen om de klantervaring inzichtelijk te maken op alle momenten die er toe doen. Een cruciale stap in het verbeteren van elke dienst of elk proces wanneer je dienstverlening echt om de klant draait. Meer informatie en gratis inschrijven op de website.

Workshop Customer Journey Mapping

Nu alvast inspiratie opdoen?

Wil je nu alvast inspiratie op doen over bijvoorbeeld customer journey mapping, service excellence, FMIS, dienstverlening, BIM of leveranciersmanagement? Neem dan alvast een kijkje op het TOPdesk-blog.

Lees de nieuwste blogposts

Problem_Management_Blog2_764_x_360_px_Blue-01