TOPdesk aanwezig op vakbeurs Facilitair 2018

 

Woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018 vindt de vakbeurs Facilitair plaats in de Jaarbeurs Utrecht. TOPdesk is bij deze twintigste editie van de grootste vakbeurs op het gebied van facilitair management aanwezig.

Tijdens de vakbeurs Facilitair maak je kennis met veel verschillende aanbieders voor de facilitaire markt. Daarnaast is er een groot aanbod aan presentaties over diverse facilitaire onderwerpen die je kunt volgen.

Op woensdag 24 en donderdag 25 januari geven TOPdesk consultants Noor Terra en Bart van der Weerd, de lezing “Hoe hou je grip op de groeiende invloed van FM-tools?” Hierin gaat Nienke de diepte in over hoe je met een FMIS overzicht, eenvoud en gebruikersgemak blijft bieden aan jouw klanten. Kom je ook langs?

Programma lezing:

  • Woensdag 24 januari 11:30 – 11.50 uur, zaal 1
  • Donderdag 25 januari 10:30 – 10.50 uur, zaal 6

Dit jaar kun je kennismaken met de laatste versie van TOPdesk of gezellig een kop koffie drinken. Je kunt TOPdesk vinden in Hal 1, stand C8. Klik hier om alvast een afspraak met ons te maken.

Meld je gratis aan voor de vakbeurs Facilitair!

Ik wil gratis naar de vakbeurs Facilitair

Vind je het ook altijd zo druk op de beurs?

Wij nemen graag de tijd voor je!

Daarom kun je nu een een-op-en afspraak inplannen op de dag dat jou het beste uitkomt. Wanneer je het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Koffie met TOPdesk

Plan een een-op-een afspraak