TOPdesk aanwezig op vakbeurs Facilitair 2018


Woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018 vindt de vakbeurs Facilitair plaats, in de Jaarbeurs Utrecht. TOPdesk is bij deze twintigste editie van de grootste vakbeurs op het gebied van facilitair management aanwezig.

Tijdens de vakbeurs Facilitair kun je kennismaken met vele verschillende aanbieders voor de facilitaire markt, maar ook uiteenlopende presentaties volgen over diverse facilitaire onderwerpen. Ook TOPdesk faciliteert dit jaar een presentatie.

De presentatie wordt gegeven door Nienke Best: ’Hoe hou je grip op de groeiende invloed van FM-tools?' Hierin gaat Nienke de diepte in over hoe je met een FMIS overzicht, eenvoud en gebruikersgemak blijft bieden aan jouw klanten.

Zoals je van ons gewend bent zijn wij aanwezig met een stand, C8. Dit jaar kun je kennis maken met de laatste versie van TOPdesk, maar kun je ook gezellig een kop koffie komen drinken op de stand.

Wil je gratis entree tot de vakbeurs Facilitair? Meld je nu aan!

Ik wil gratis naar de vakbeurs Facilitair

Vind je het ook altijd zo druk op de beurs?

Wij nemen graag de tijd voor je!

Daarom kun je nu een een-op-en afspraak inplannen op de dag dat jou het beste uitkomt. Wanneer je het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Koffie met TOPdesk

Plan een een-op-een afspraak