<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/af578c3a18584b71b3aeccbd2f2165fd/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
HubSpot_FM_workspace.jpg

Inzicht in de eindgebruikerservaring van werkplekken

Bij veel IT-afdelingen staat het monitoren van de eindgebruikerservaring hoog op de agenda. Omdat dit onder andere bijdraagt aan de verbetering van de dienstverlening. Monitort u de eindgebruikerservaring al? In deze webinar van TOPdesk en Nexthink leggen we uit waarom real-time monitoring van eindgebruikers relevant is voor IT-afdelingen.

Bij veel organisaties worden de servicedesk-tickets bekeken om kwantitatieve analyse te doen van de problemen die zich voordoen. Voor een kwalitatieve analyse is vaak geen tijd en het is sterk de vraag of de informatie uit servicedesk tickets zich daarvoor lenen. Door real-time monitoring van de werkplekken vanuit het perspectief van de medewerker, kan dat inzicht wel verkregen worden.

Voor welke afdelingen binnen de IT-afdeling is het interessant?

  • Servicedesk: snellere afhandeling van tickets
  • IT Operations: inzicht in applicatieketens
  • Security: inzicht in governance
  • Migraties & changes: bij implementaties van nieuwe systemen

Nexthink heeft een integratie met TOPdesk tot stand gebracht met behulp van een API. Deze geeft inzicht in de werkplekken vanuit TOPdesk-tickets. Daarnaast biedt de integratie dashboards en real-time analyse tools om de eindgebruikerservaring te visualiseren.

De webinar is in het Nederlands en duurt ongeveer 30 minuten.

12 oktober 2017, 11:00 uur

Arie Joosse

Presales consultant - Nexthink

Kijk de webinar terug