<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/af578c3a18584b71b3aeccbd2f2165fd/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
landing-page_header_lijm-cultuur_software-together_03

TOPdesk Winter Academy 2020

Verbeter jouw TOPdesk-kennis

Neem tijdens de maand februari deel aan één van onze Winter Academies en verrijk jouw TOPdesk-kennis. Ga een volledige dag aan de slag en leer bij van onze consultants en andere aanwezigen. Bekijk onderstaande onderwerpen en kom meteen te weten of ze interessant zijn voor jou! We verwelkomen jou graag op ons kantoor in Berchem, om samen een productieve dag te hebben. 

Migreren naar het nieuwe Asset Management

6 februari 2020

Waar moeten we op letten bij de migratie naar het nieuwe Asset Management? Migreren we alles? Zijn we tevreden over de huidige kwaliteit? Hoe stel ik een template op? Krijg op al jouw vragen een antwoord tijdens deze academy. 

 

Meer informatie

SSP & PDC helemaal up-to-date

12 februari 2020

Het self-service portal (SSP) en een duidelijk opgestelde producten- en dienstencatalogus (PDC) zijn cruciale instrumenten voor een optimale dienstverlening. Tijdens deze workshop krijg je handige tips die je in praktijk kan toepassen.

 

Meer informatie

Aan de slag met Action Sequences

18 februari 2020

Staan jouw processen in TOPdesk op punt? Dan ben je klaar om te starten met automatisaties in en rond TOPdesk. Krijg antwoorden op al jouw vragen, deel jouw ervaringen met collega-applicatiebeheerders en leer van elkaar en TOPdesk-consultants.

Meer informatie