landing_page_customer_journey_01.jpg

Workshop Customer Journey Mapping

Bied jouw medewerkers een wervelende start: breng het indiensttredingsproces in kaart met Customer Journey Mapping.

Voor een ultieme klantbeleving mag de gehele klantreis geen geheimen voor je hebben. In de workshop Customer Journey Mapping ervaar je hoe een Customer Journey helpt om de klantervaring op alle momenten die er toe doen inzichtelijk te maken. Een cruciale stap in het verbeteren van elke dienst of elk proces wanneer jouw dienstverlening echt om de klant draait.

Waar en wanneer
Deze workshop kan je op donderdag 24 januari gratis volgen in het Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht. De workshop is tegelijk met de vakbeurs Facilitair 2019

Er zijn twee momenten waarop je de workshop kunt volgen. Van 10.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. 

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die de dienstverlening van zijn of haar organisatie wil verbeteren. Of je facilitair medewerker bent of manager, iedereen krijgt nieuwe inzichten!

Gezien de beperkte capaciteit tijdens de workshop mogen slechts 2 personen per organisatie deelnemen. 

Inspiratie op doen?
Wil je je alvast inlezen over customer journey mapping? Lees dan het blog van Wes Heemskerk waarin hij vertelt welke 10 stappen je moet zetten om een customer journey op te zetten voor je servicedesk. 

Meld je gratis aan

Vakbeurs Facilitair 2019

De workshop is tegelijk met de vakbeurs Facilitair 2019. Wil je voorafgaand of na afloop nog een rondje doen over de vakbeurs Facilitair? Registreer je dan gratis via TOPdesk!

Ja, ik wil gratis toegang

email-header-stand